15 Mart 2009 Pazar

BAHARATLI PİLİÇ


Malzemeler:
8 piliç baget,
1-2 diş sarımsak,
1 çorba kaşığı biber salçası,
1 çay kaşığı köri,
1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber,
1 çay kaşığı kimyon,
1 çay kaşığı karabiber,
2 çorba kaşığı sıvıyağ,
1/2 limon suyu,
arzuya göre tuz

Sarmısağı ezin ,içine tüm malzemeleri ekleyin.Tavuk bagetleri bu karışımda en az 2 saat bekletin.Bu sürenin sonunda tavukları bir fırın tepsisine dizin ve 200 dereceli fırında kızarana dek pişirin.Afiyetle efendim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin

FEEDJIT Live Traffic Feed

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Blog Arşivi

Sesli Sozluk: Seslisozluk.com

Antalya'da Yaşamı Kolaylaştıralım

Ev yemeği istiyorum,
Evime temizlikçi bayan arıyorum,
Evime gelsin kuaför,manikür,pedikür,

Mail atmanız yeterli tüm hizmetler kapınızda...
ozgurvahide@hotmail.com