15 Mayıs 2009 Cuma

PRATİK BİLGİLER


*Pişirmeden önce ıslatacağınız tüm baklagillerin suyuna ''1 kiloya 1 şişe'' ölçüsüyle maden suyu ekleyin .Yemeklerinizin daha çabuk piştiğini ve gaz oluşumunun ciddi şekilde azaldığını fark edeceksiniz.
*Peyniri kolay rendelemek için 15 dakika buzlukta bekletin.

*Katı yumurtayı düzgün kesmek için kullanacağınız bıçağı sıcak suyla ıslatın.

*Köfte yaparken bayat ekmeği küçük parçalara ayırın,sonra robottan geçirin .Kullanmadığınız kısmı ise buzlukta saklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin

FEEDJIT Live Traffic Feed

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Blog Arşivi

Sesli Sozluk: Seslisozluk.com

Antalya'da Yaşamı Kolaylaştıralım

Ev yemeği istiyorum,
Evime temizlikçi bayan arıyorum,
Evime gelsin kuaför,manikür,pedikür,

Mail atmanız yeterli tüm hizmetler kapınızda...
ozgurvahide@hotmail.com